Як оплатити оформлення паспортного документа

Звертаємо увагу буковинців, внутрішньо переміщених осіб, іноземців та осіб без громадянства, які перебувають на території Чернівецької області, що на сайті ДМС України за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/epayment.html працює електронний сервіс «Онлайн-оплата послуг». За його допомогою ви можете провести дистанційно платіж, попередньо надавши наступну інформацію:

– назва адміністративної послуги;

– назва структурного/територіального підрозділу, де планується отримання зазначеної послуги;

– термін оформлення паспортного документа;

– прізвище, ім’я та по-батькові отримувача послуги (у разі оформлення документа для неповнолітніх осіб – відповідні дані дітей);

– реєстраційний номер облікової картки платника податків фізичної особи, малолітньої або неповнолітньої дитини (за наявності);

– серія та номер паспорта громадянина України або серія або номер свідоцтва про народження (якщо отримувачем послуги є неповнолітня особа);

Після успішної транзакції на зазначений номер телефону заявник отримує відповідний код талона, який необхідно ввести до форми оплати онлайн у вкладенні «Мої квитанції».

Уразі виникнення будь-яких ускладнень звертайтеся на телефони служби технічної підтримки сервісу: (097) 470-05-05, (066) 470-05-05, (073) 470-05-05.

Також на сайті ДМС України працює сервіс «Платіжні реквізити» https://dmsu.gov.ua/services/payment.html , за допомогою якого ви можете здійснити оплату за отримання обраної адміністративної послуги у будь-якій банківській установі.

Водночас у більшості структурних та територіальних підрозділів УДМС у Чернівецькій області безпосередньо в адміністративних приміщеннях або поруч із ними встановлені банківські термінали, біля яких працюють банківські працівники, які допоможуть вам здійснити оплату.

З усіх питань щодо виникнення ускладнень під час здійснення оплати за отримання адміністративних міграційних послуг звертайтеся на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер: 0372-55-04-61.

Управління ДМС у

Чернівецькій області