У селі Червона Діброва Глибоцької громади на узбіччі дороги застрягла фура з 17-ма тоннами тушонки

Про це molbuk.ua повідомили місцеві мешканці.

За їхніми словами, вантажівка стоїть там від суботи, 30 квітня. Мовляв, водій не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і тепер не може виїхати. Приїжджала вчора, 1 травня, поліція, проте витягувати фуру не поспішає: з’ясувалося, що там є проблеми з документами – чи то на саме авто, чи на вантаж. Тому, за словами мешканців, у поліції заявили, що фуру витягнуть тоді, коли приведуть до ладу документи.

“Ми самі не знаємо достеменно, що там відбувається, – зазначають співрозмовники. – Наскільки відомо, фура їхала з Тернополя. Везла 17 тонн тушонки до Енергодару. Але опинилася чомусь у Чернівцях, бо мали клеїти якісь етикетки. Потім ніби в Глибоку вона мала заїхати на одну фірму. Проте у Глибоці дали “відбій”, що вони до того нічого не мають. У результаті фура поїхала через Червону Діброву, бо у нас тут хороші дороги. Вочевидь, водій заблукав, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Відтоді так і сидить тут той бідний чоловік. Він простий водій. Його вже й із роботи звільнили. Але він все одно сидить і чекає, що йому прийдуть на допомогу”.

Зрозуміло одне: тушонка – точно не гуманітарна допомога.

“Це не волонтерська допомога, – кажуть місцеві. – Там нерозбериха повна. Взагалі незрозуміло, що це. Але вже точно розуміємо, що це якийсь “лівак”. Але хто на тому мав заробити і куди воно мало йти, що з тим мало бути, – незрозуміло. Тут деякі місцеві люди вже думають забирати ту тушонку на фронт, бо ж пропаде…”

Люди просять допомогти розібратися у ситуації. Кореспонденти molbuk.ua звернулися за роз’ясненнями до поліції.