Прикордонники відділу «Селятин» ЗІРВАЛИ ОБОРУДКУ КОНТРАБАНДИСТІВ

У прикордонній смузі охоронці кордону виявили позашляховик та тютюнову контрабанду, яку правопорушники мали намір переправити через українсько-румунський кордон.
Учора прикордонники відділу «Селятин» спільно зі співробітниками оперативних підрозділів та за їх інформацією, в межах прикордонної смуги виявили тютюнові вироби різних марок та авто TOYOTA LAND CRUISER , яким пачкарі, ймовірно, доправляли контрабанду до кордону.
Позашляховик виявили на одній з гірських доріг, на Шурдинському перевалі. Пачкарі якраз вивантажували з авта контрабандне куриво, але побачивши прикордонників вдалися до втечі. В ході переслідування одну особу вдалося затримати – мешканця Путильського району. Наразі затриманий дає пояснення правоохоронцям.
Сигарети без марок акцизного податку вилучені та доправлені до прикордонного підрозділу. Позашляховик, як засіб переміщення контрабанди, вилучили, і чи послугує він на благо нашій країні – вирішить суд. За спробу переміщення та збут підакцизних товарів до поліції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України. Очікується внесення в ЄРДР.