Розпочався тридцять сьомий день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгнення

Підрозділи російських окупаційних військ продовжують частково відходити з півночі Київської області у напрямку державного кордону з Республікою Білорусь. Відзначається рух спільних колон техніки різної кількості російського ворога. До складу конвоїв також входять цивільні транспортні засоби (вантажі, автобуси, маршрутки, авто), які були викрадені російськими окупантами під час тимчасової окупації територій. Крім того, ворог здійснює вилучення награбованого майна.
На тимчасово окупованих територіях російський ворог продовжує свої протиправні дії, обмежуючи пересування мирних жителів, використовуючи будинки та квартири місцевих мешканців для розміщення персоналу, тримаючи заручників місцевих мешканців та активістів тс. Мародерство та насильство над громадянами України продовжується.
У деяких тимчасово окупованих Росією ворогом районах російські окупанти намагаються змусити підприємців перейти на оплату товарів і послуг російськими рублями.
Об’єднані сили України протягом доби відбили 7 нападів ворога на Донецькому та Луганському напрямках. Українські воїни знищили 3 танки, 2 бронетранспортери, 2 одиниці автомахів та 2 артилерій Також було збито БПЛА Орлан-10.
Сили оборони України продовжують успішно виконувати поставлені завдання, переслідувати ворога, що відступає, проривати оборонні позиції окупантів та поступово звільняти українські землі.
Давайте переможемо разом! Слава Україні!