Волонтери ГФ «Козацька варта» повернулись з передової

У черговий раз, волонтери ГФ «Козацька варта» зібрали та доправили військовим нову партію гуманітарної допомоги. Волонтери передали бійцям рації, резину та запчастини до автомобіля, цигарки, засоби гігієни, одіяла, ін. Також доправили адресні передачі та забезпечили бійців продуктами харчування. Відвідали військові госпіталі в Покровську та Часів Яр де передали медикаменти.

Воїни та волонтери ГФ «Козацька варта» щиро дякують всім, хто долучився до збору гуманітарної допомоги, а також тим, хто надав фінансову підтримку для поїздки, а саме: депутату Чернівецької обласної ради від ВО “Свобода” Віктору Крохмалю та директору житлового комплексу “ВОДОГРАЙ” Василю Зозуляку – (2000 грн. та 60 літрів д.п.); Глибоцькій об’єднаній територіальній громаді – (80 літрів д.п.); добродій Василь – (цигарки); депутату Глибоцької ОТГ Білоусу Володимиру – (рації); учням та колективу Чернівецької Гімназії № 2 – (солодощі, кава, чай та 300 грн.); свободівцям ГО «Буковинське об’єднання волонтерів» – (404 грн.); колективу та депутатському корпусу м.Кіцмань, а також депутатам Кіцманської райради від ВО «Свобода» – (телевізор); колективу та головному лікарю Глибоцькій ПМСД – (медикаменти, продукти харчування); підприємцю Володимиру – берци, медична сумка; ФОП Рубанцю Сергію – солодощі.

Пані Оксана представник Червоного Хреста в м.Кіцмані передала коктелі вітамінно-мінеральні фірми «Nutricomp» для швидкого відновлення важко поранених військових; мешканці с.Топорівці Новоселицького р-ну – (яблука); ФГ “Колос” Іллі Безушкові – (1000 грн.); ФГ “Серет” Василю Микитюку – (40 літрів д.п.); сільському голові с.Станівці Георгію Жиряді – (2000 грн.). Також висловлюємо щиру подяку отцю Роману настоятелю храму Рівноапостольної Княгині Ольги УПЦ КП с.Глибока за наданий безкоштовно транспорт для перевезення допомоги та підприємцю Олару Івану за підготовку автомобіля до поїздки. В ході поїздки волонтери ГФ «Козацька варта» отримали ПОДЯКУ за підтримку та допомогу від командира та особового складу 44-ої Окремої Артилерійської Бригади 4-го Гаубично-Артилерійського дивізіону: «Той, хто допомагає щиро, не чекає вдячності. Але нам дуже приємно отримати цю ПОДЯКУ».

Р.S.
В жовтні місяці плануємо наступну поїздку.
Тож знову до роботи.
В єдності сила української нації, її незборимість і перемога. Тільки разом, об’єднавши зусилля, ми здобудемо перемогу і побудуємо самостійну і могутню Україну!
Слава Україні !
Героям Слава !