Боремося – і переможемо!

Триває четверта доба, відколи мерзенна потвора і нелюд путін наказав своїм російським ордам перетнути кордон і розпочати війну з Україною. На наші міста і села, зокрема на Півночі, Сході та Півдні рушила навала військ, розпочались бомбардування і гарматні обстріли. Але на шляху цього нашестя стали героїчні бійці Збройних сил, Національної гвардії, поліції, а відтак загонів територіальної оборони України.

Загорілись ворожі танки, БМП, попадали на землю збиті літаки та гелікоптери, а навколо них лягли тисячі трупів російських солдатів і офіцерів. Словом, бліц-криг не вдався, ніхто російських окупантів не зустрічав хлібом-сілью і квітами, а лише непохитним збройним опором українських військ та прокляттям наших матерів. І тут ворог повів ще одну мерзенну справу, бив снарядами і бомбами житлові будинки у Києві та інших населених пунктах України, де гинули і отримували поранення нічому невинні люди.

Прикро, що не одразу сповна зрозуміли ввесь жах війни у деяких країнах Європи та не надали Україні необхідну допомогу зброєю і фінансами.  І все ж, врешті-решт здоровий глузд переміг і керівники європейських держав затвердили необхідні заходи, бо зрозуміли, що Україна боронить не тільки за себе, а і ввесь цивілізований світ, свободу і демократію.

СЛАВА УКРАЇНІ – ГЕРОЯМ СЛАВА!

Перемога буде обов’язково за нами.

Василь Гейніш, заслужений журналіст України