Нардеп Мазурашу підставив Зеленського під шквал критики

Громадськість обурила заява народного депутата від “Слуги народу” з Чернівців Георгія Мазурашу про те, що президент Зеленський готує основу для позаблокового статусу України, а також не підтримує вступ держави до НАТО.
Зокрема, цю дивну заяву чинного нардепа жорстко розкритикував його попередник у сесійній залі від цього ж виборчого округу Григорій Тіміш.
– Іноді таких щирих йол…в з кремлівськими метастазами в голові варто пускати на ефіри, тоді люди дізнаються що насправді ховається під їхніми масками. Він цією заявою спалив справжні наміри ЗЕ контори, там їх багато (дай Бог, не всі) не так проти НАТО, як проти Незалежної України!!! і за повернення в СРСР!!! Не секрет же, що фракція підготувала йому тези до виступу на ефір. Він взяв і скористався. Така нагода, чому ні? “Мироносящие” танки святого Союзу нерушимого, з причепами дешевого крем-брюле за 15 копійок вже під кордоном, чому б не зустріти їх достойно! Тільки НАТО проти, а народ то ЗА! Тотальний маразм.
Не даремно, нам, на державні свята встановлювали на Хрещатику елементи совдеповської культури: апарати з газированою водою, бочки з дешевим радянським квасом, елементи інтер’єру з “советскими обоями” і з жирними тарганами — готували нас до ментального сприйняття «прекрасного минулого»…
Згадайте його заяви в 2014-му році, як журналіста, де він пояснював читачам, що від’єднання Донбасу від України, то справа тамтешніх жителів!!!
Пане Мазурашу! В 1939 і в 1940-му роках російські танки вже “звільняли” нас, щоб потім розстріляти тисячі мирних земляків, а пізніше наповнити сибірські тюрми нашими батьками, дідами і прадідами.. Можливо і ваша рідня постраждала, але певно забули?
Запам’ятайте одне: «Народ, який не знає, або забуває свою історію, приречений на її повторення»! – написав Г.Тіміш на своїй сторінці у ФБ.

Джерело: BukNews