На дорозі сполученням Глибока – Сторожинець ЗАТРИМАНО ДВА АВТОМОБІЛІ З НЕЛЕГАЛАМИ

ПОБЛИЗУ УКРАЇНСЬКО-РУМУНСЬКОГО КОРДОНУ ЗАТРИМАНО ДВА АВТОМОБІЛІ З НЕЛЕГАЛАМИ

У Чернівецькому районі, в межах Карапчівської сільської територіальної громади, прикордонники затримали групу незаконних мігрантів, яка складалась з п’яти осіб чоловічої статі. Іноземців та двох буковинців, які перевозили чужинців, виявили на дорозі сполученням Глибока – Сторожинець співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону. Як з’ясувалося пізніше, затриманими виявилися гості з Пакистану, які прибули до нашої держави на законних підставах, а саме для навчання в комерційних ВНЗ центрально-східної частини України. Чоловіки мали намір у незаконний спосіб перетнути україно-румунський кордон з метою подальшої мандрівки країнами Західної Європи. На час затримання у «горе-мандрівників» жодних документів при собі виявлено не було. Вік групи студентів, які буцімто, прибули для здобуття освіти становить від 22 до 39 років.
За вчинення правопорушення чоловікам доведеться постати перед судом, який і надасть правову оцінку їхнім діям. На даний час затриманих доставлено до пункту тимчасового тримання 31 прикордонного загону.
Також проводяться заходи щодо встановлення причетності наших земляків до ймовірного, сприяння у переправленні незаконних мігрантів через державний кордон.