Підтримати “мрійників” – справа шляхетна

     Соціальна відповідальність бізнесу, про яку так багато говорять останнім часом, – це не лише масштабні проєкти. Старий, як світ, принцип – зацікавленість у людині – і досі залишається дієвим.

Сьогодні, 3 грудня, інтернет-магазин “Florium” долучився до заходів у рамках відзначення Міжнародного дня людей з особливими потребами. Цибулини голландських тюльпанів елітних сортів тепер наближатимуть весну на підвіконнях відважних чоловіків і жінок, великих життєлюбів, учасників ГО “Чернівецьке товариство людей з інвалідністю “МРІЯ”.

Зустріч була дуже атмосферною і багатовекторною: тестування від психологинь центру “Турбота”, питання-відповіді щодо COVID-19 та консультування щодо щеплень від лікаря міської поліклініки #1 Елли Замфір, презентація унікальної колекції книг-мініатюр від Чернівецької обласної бібліотеки та поетичне слово Олени Рєпіної. Голова товариства, громадська діячка, відома обстоювачка прав людей з інвалідністю на доступність життєвого простору Любов Свіріденко, як завжди вміло об’єднала всіх учасників навколо ідей добра та взаємопідтримки.

Пишаємося, що наш “Florium” на чолі з директором Петром Тоненчуком не стоїть осторонь соціальних ініціатив, надає партнерську підтримку активностям, що гармонізують суспільство. Слоган підприємства “Зрощуйте свої мрії” відгукнувся у серці “мрійників” захопленим словом, посмішкою, щирою подякою.