Урочисте відкриття дитячого садочка у с.Опришени Глибоцької громади (ФОТО)

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти.

Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження – таке завдання постало перед очільниками місцевої влади.

Сьогодніший день жителі села Опришени чекали з особливим нетерпінням. Він запам’ятається мешканцям села не просто як осінній день та храмове свято,  але і як день відкриття  дитячого садка. Це довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і величезна кількість подарунків – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали:голова Глибоцької громади Григорій Ванзуряк, голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, голови сусідніх громад, старости сіл громади.

Перші особи Буковини та Глибоцької громади привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти, такі як відкриття дошкільного навчального закладу для майбутнього нашої держави – для дітей.

Право перерізати червону стрічку було надано дітям села Опришени та гостям свята.

Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій „ дім радості”, де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.