Відкрито реєстрацію для участі у вишколі учнів 10-11 класів

Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації спільно із інститутами громадянського суспільства військово-патріотичного спрямування організовує та проводить навчально-тренувальні військово-патріотичні збори (вишкіл) серед юнаків та юначок 10-11 класів закладів загальної середньої освіти області.
📍Зазначений захід відбудеться під час осінніх канікул на базі КОПОЗ «Лунка» (смт. Красноїльськ, Красноїльської ТГ, Чернівецького району).
🕐 Термін проведення з 25 по 29 жовтня 2021 року.
👉Програмою заходу передбачено заняття за напрямками: основи самозахисту, військова тактика, домедична допомога, правила поводження зі зброєю, спортивне орієнтування та інше.
☝Витрати на харчування та проживання за рахунок організаторів.
✅До участі у вишколі запрошуються учні 10-11 класів закладів освіти Чернівецької області, які займаються у гуртках військово-патріотичного спрямування, входять до складу рою або куреня гри «Сокіл»(«Джура») або бажають підвищити знання з військової підготовки.
👉‼Заявки для участі у відборі учасників приймаються до 12.10.2021. Щоб прийняти участь у вишколі необхідно надіслати заявку, заповнивши гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/ZoXsyvvjYsiRA5KS7
Про результати відбору буде повідомлено додатково до 20.10.2021 року.
Координатор проєкту – Олена Раца