Перелітали кордон: на Буковині контрабандисти переправляли товар безпілотником

Сьогодні, 9 серпня, вранці буковинські прикордонники запобігли порушенню повітряного простору в межах українсько-румунського кордону. Група невідомих осіб намагалася переправити ящики з тютюновою продукцією до країн ЄС. Для цього правопорушники використовували безпілотний літальний апарат.

Про це пише ІА АСС з посиланням на Facebook-сторінку Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Дізнавайтесь інші новини Буковини. «Правопорушники, за 4-5 кілометрів від кордону облаштували місце для злету і посадки безпілотного літального апарату, та підготували ящики до транспортування. Однак, побачивши правоохоронців, особи втекли на автомобілі підвищеної прохідності», – повідомили правоохоронці. На місці події прикордонники виявили 6 ящиків з майже 3 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку України. Також наряд виявив мультикоптер, потужність якого дозволяє транспортувати ящик вагою 17 кг. Наразі безпілотний літальний апарат та сигарети доставили в прикордонний підрозділ для передачі співробітникам ДФС. Заходи з пошуку, причетних до здійснення протиправної діяльності осіб, тривають, додали у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон. Новини ІА АСС є у Viber

Джерело: Сайт http://acc.cv.ua/