У неділю – День будівельника, ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО ПРАЦІВНИКІВ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ

От що розповів на передодні професійного свята генеральний директор Глибоцького ТзОВ «Надія», депутат Чернівецької обласної ради Василь Бічер.

-у першу чергу, коли аналізую останні півтора року, – наголосив Василь Георгійович, – це те, що попри складнощі фінансування що до забезпечення ритмічної роботи нам вдалося утримати колектив. Тут, зазвичай, основний потенціал складають 35-40 кваліфікованих фахівців, до яких за потреби додаються ще кілька десятків сезонних працівників. Тож, впродовж згаданого періоду побудували приміщення шкіл у Кам’янці, Іжівцях, лікарські амбулаторій, зокрема, Молодії, Тарашанах. Відповідно здійснили капітальні ремонти таких закладів у Кам’янці, Старому Вовчинці, Станівцях, міської дитячої поліклініки у Чернівцях.

Зусиллями нашого колективу також капітально відремонтовано захисну дамбу на річці Черемош у селі Банилів, впорядковано цілий ряд основних відрізків доріг у населених пунктах колишніх Глибоцького та Сторожинецького районів.

Безперечно, даний перелік можна б продовжити, але головне полягає у тому, що підприємство і надалі працює, луди мають постійну роботу, а значить і заробітну плату. Звісно, хотілося б, аби вона зростала, забезпечувала фахівцям належний рівень проживання. До чого і прагнемо.

Як і годиться, у переддень свята, хочу висловити колективу щиру подяку за його невтомну працю, побажати добра і щастя, мирного неба. Водночас, мої вітання і найкращі побажання адресую також усім будівельникам нашої прекрасної Буковини.