Слідчі поліції повідомили буковинцям про підозри у викраданні коштів з автомата для реалізації питної води

Протягом двох місяців цього року двоє жителів Чернівецької області викрадали кошти з автомата для реалізації питної води. Правоохоронці задокументували одинадцять фактів протиправної діяльності чоловіків. Загальна сума завданих збитків становить майже 5 тисяч гривень.

До поліції звернувся приватний підприємець та повідомив, що за декількома адресами у Чернівцях з автоматів для реалізації питної води невідомі особи систематично викрадають гроші.

Правоохоронці здійснили низку оперативно-розшукових заходів та встановили, що до крадіжки грошей причетні двоє чоловіків: 19-річний чернівчанин та 22-річний житель села Долішній Шепіт. Попередньо домовившись про схему незаконного збагачення грошей, правопорушники підготували металевий лом, за допомогою якого відкривали корпуси автоматів з питною водою. Після цього викрадали готівку, яка зберігалася там за реалізацію води.

За такою схемою протягом червня-липня правопорушники одинадцять разів незаконно заволоділи коштами, які належать приватному підприємцю. Загальна сума завданих збитків становить майже 5 тисяч гривень.

Слідчі поліції повідомили порушникам про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Згідно із санкцією статті, зловмисникам загрожує позбавлення волі до шести років.