Буковина приймає учасників Всеукраїнська військово-патріотична Гра «ДЖУРА»

Стріляти, розміновувати територію, надавати медичну допомогу та навіть перетягувати воза – ці та безліч інших завдань виконуватимуть учасники Всеукраїнська військово-патріотична Гра «ДЖУРА», який сьогодні, 20 липня, розпочався на Буковині.
Поборотися за першість у військово-патріотичних змаганнях приїхали близько 200 учасників зі всієї України. З відкриттям заходу їх привітав голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.
– Щиро вітаю молоду еліту України, гостей Буковини. Ви вибороли у себе вдома перемогу і будете представляти регіон у заключному етапі такої захопливої гри. Ваша присутність тут доводить, що ви маєте волю. Вона передбачає не тільки фізичну спроможність та жагу до перемоги, а й інтелектуальні здібності. Тому хочу закликати, аби ви стали міцними будівниками нашої держави в майбутньому», – сказав Сергій Осачук.
Змагання триватимуть 8 днів. Під час гри, зокрема, учасники ознайомляться із екіпіруванням військовослужбовців, зразками військової техніки, стрілецької зброї. Для них проведуть показові заняття з основ тактичної медицини. Свої навики вони демонструватимуть під час практичних завдань. Нагородження переможців відбудеться 28 липня на Центральній площі Чернівців.