Поліцейські задокументували аварію зі смертельними наслідками на Глибоччині

В ніч з 14 на 15 липня у межах села Грушівка внаслідок зіткнення автомобіля із металевим відбійником, травми, несумісні з життям, отримав 30-річний кермувальник. Чоловік помер по дорозі в лікарню. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

За вказаною адресою виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення поліції  Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці з’ясували, що 30-річний житель смт Красноїльськ, перебуваючи за кермом автомобіля «Volkswagen», не впорався з керуванням, з’їхав з дороги наліво, де допустив зіткнення з металевим відбійником. Чоловік отримав численні травми та помер у  кареті швидкої медичної допомоги під час транспортування у  лікарню.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз та направили тіло чоловіка для проведення судово-медичної експертизи.