Правоохоронці задокументували аварію у Боянах на Новоселиччині, у якій потерпіли двоє неповнолітніх

Ввечері, 15 липня, на автодорозі H-03 зі сполученням Чернівці-Житомир у межах села Бояни внаслідок зіткнення двох транспортних засобів травмувалися 17-річні водій та пасажир мотоцикла. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Для з’ясування обставин аварії на місце події одразу виїхали слідчо-оперативні групи відділення поліції №6 (м. Новоселиця) та Чернівецького районного управління поліції.

Поліцейські встановили, що 58-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «BMW» на іноземній реєстрації в селі Бояни, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із мотоциклом. За кермом цього транспортного засобу перебував 17-річний житель села Котелеве, а його 17-річний пасажир – з села Малинівка. Внаслідок зіткнення обоє неповнолітніх отримали травми. Медики госпіталізували їх до лікарні швидкої медичної допомоги. Попередньо, у водія – пошкодження внутрішніх органів, у його товариша – політравма.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.