В Україні відзначають День родини чи про гібридну війну та інформаційно-психологічні операції нашого північного сусіда

 Ми вже добре знаємо, що спецслужби РФ дуже давно готували для себе благодатний ґрунт в Україні, аби зробити її частиною свого надуманого «русскава міра».

🧠 Для цього використовувалися й використовуються нині всі навіть найменші можливості. І довгий час їм це добре вдавалося. Люди часто піддаються емоціям і навіть не задумуються, яким чином використовують їхній мозок.

🔹 От, наприклад, сьогодні 8 липня, ми в Україні нібито святкуємо день родини. Гарне свято, правда ж? Без сумніву! Але тут, звісно, є своє “але”.

 Як відомо, 20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім’ї, який відзначається щороку 15 травня.

 А яка різниця між днем сім’ї і днем родини, спитаєте ви? Відповідь несподівана: Росія.

🔹 Отже, з 2008 року в РФ запровадили 8 липня Дєнь сємьї, любві і вєрності, присвячений пам’яті святих в РПЦ Петра і Фєвронії. А 30 грудня 2011 року Янукович підписує указ про встановлення дня родини в Україні того ж числа – 8 липня.

‼️ Що тут такого, спитаєте ви? Та нічого, окрім того, що ідеологи «русскава міра» вважають: «общіє празднікі – ета тоже паказатєль прінадлєжнасті к русскаму міру».

Леся Федоренко