Протиправні дії чоловіка викрили співробітники відділення поліції № 5 (м. Глибока)

Поліцейські вилучили у буковинця 4 тисячі пачок контрафактних тютюнових виробів

 Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили на території його домогосподарства коробки з тютюновими виробами без марок акцизного податку України. Слідчі поліції внесли відомості про викрите правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Здійснюючи оперативно-профілактичні заходи з викриття й припинення кримінальних правопорушень, співробітники відділення поліції № 5 (м. Глибока) Чернівецького районного управління поліції задокументували незаконну діяльність 26-річного жителя села Карапчів.

Поліцейські провели санкціонований обшук на території домогосподарства чоловіка та виявили в гаражі 8 картонних коробок з тютюновими виробами невідомого походження.

Співробітники поліції вилучили контрафактні вироби та розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські вирішують питання про передачу матеріалів кримінального провадження за підслідністю до фіскальної служби.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області