У Чернівцях поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом пошкодження майна журналістки

Нагадаємо, вчора 17 червня, до поліції звернулася співробітниця одного з регіональних телеканалів і повідомила, що невідома особа вночі пошкодила її автомобіль.

Правоохоронці опитали заявницю, оглянули її автівку та з’ясували, що того дня кермувальниця під час руху автомобіля виявила несправність транспортного засобу. Автомеханік, до якого звернулася водійка, підтвердив пошкодження гальм.

Наразі правоохоронці розглядають декілька версій вчинення протиправних дій щодо майна журналістки. Зокрема, результати попереднього опитування заявниці свідчать, що погроз, пов’язаних із журналістською діяльністю, не надходило.

Поліцейські вилучили пошкоджену деталь автомобіля та направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для встановлення остаточних причин несправності.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 347-1 (Умисне знищення або пошкодження майна журналіста) Кримінального кодексу України.