Нагородили переможців регіонального конкурсу «Благодійна Буковина-2021»

Втретє регіональний конкурс “Благодійна Буковина”  відбувся 14 червня 2021 року у місті Заставна Чернівецької області. Були вшановані переможці Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2021», який багато років поспіль проводить Асоціація благодійників України. На Буковині партнером асоціації виступає ВО «Заставнівська волонтерська сотня».

   Благословили зібрання Митрополит Чернівецький і Буковинський Данило та Архієпископ Чернівецький і Хотинський , член Священного Синоду Православної Церкви України, високопреосвященний владика Герман.

   Глибоччина була відмічена Подяками та Грамотами, які отримали ГО «Козацька варта» та Глибоцька гімназія.

Асоціація спільно з регіональним партнером прагнуть через проведення цього конкурсу вшанувати кращих в країні та області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик.

У конкурсі взяли  участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем; благодійні проекти ; суспільні інституції, які провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні,  представники медіа.

Окрасою дійства виступили та вразили глядачів українською піснею відомі  артисти: народний артист України Павло Дворський; молоді артисти, фіналісти конкурсу «Голос країни»; українська співачка, ведуча телевізійних програм і концертів Світлана Весна,  веселий співак з Прикарпаття Гуцул Хуліган; гурт «Будьмо», та талановиті майстри сцени Заставніччини.

А ведучим цього дійства вже вкотре був народний артист України  Василь Ілащук.