Працівники Глибоцького РВ УДМС у Чернівецькій області виявили громадянина Румунії, який не зареєстрував вчасно місце проживання

На зображенні може бути: 1 особа, sitting та у приміщенні

Порушника притягнуто до адміністративної відповідальності згідно вимог ч. 1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано.
Також за ст. 205 КУпАП притягнуто до адміністративної відповідальності його дружину, громадянку України🇺🇦, яка не забезпечила своєчасну реєстрацію іноземця.
Водночас працівники Кельменецького РВ УДМС у Чернівецькій області притягнули до адміністративної відповідальності згідно вимог ч. 1 ст. 203 КУпАП громадянина Молдови🇦🇩, який ухилявся від виїзду з України після завершення терміну перебування. Стосовно іноземця прийнято рішення по примусове повернення до країни походження.
……………………………………….
Громадян Молдови🇦🇩, Таджикистану🇾🇪 та Казахстану🇰🇿, які проживали на території України за недійсними документами, виявили працівники Кіцманського та Глибоцького РВ УДМС у Чернівецькій області. Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності згідно вимог ч. 1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано💵💴💶💷💰.
Щодо громадян Молдови та Казахстану керівництвом УДМС у Чернівецькій області прийнято рішення по примусове повернення до країн походження. По обом випадкам до адміністративної відповідальності за ст. 206 КУпАП також притягнуто місцевих мешканців, громадян України🇺🇦. За порушення порядку надання іноземцям житла їм доведеться сплатити штраф💰💷💶💴💵.
громадян України🇺🇦. За порушення порядку надання іноземцям житла їм доведеться сплатити штраф💰💷💶💴💵.