На Буковині поліцейські затримали водія, який скоїв ДТП зі смертельними наслідками

Вчора ввечері, 9 червня, в селі Молниця трапилася аварія, в результаті якої загинув 40-річний буковинець. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження. Порушнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

На місце події виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення поліції № 4 (смт Герца) Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці встановили, що 62-річний «Mercedes-Benz C-220», рухався автодорогою у межах села Молниця і повертав ліворуч. У цей час відбулося зіткнення із мотоциклом «ІЖ» під керуванням 29-річного місцевого жителя, який їхав у попутному напрямку. Внаслідок зіткнення травми отримав 40-річний пасажир мотоцикла. Чоловік помер в реанімаційному відділенні лікарні.

Результати медичного освідування засвідчили, що водій «Mercedes-Benz C-220» на момент скоєння ДТП перебував в алкогольному сп’янінні.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286-1 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Поліцейські  призначили низку експертиз та направили тіло загиблого на судово-медичну експертизу для визначення остаточної причини загибелі потерпілого.Триває досудове розслідування .