Слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (смт. Глибока) вилучила у водія зброю

На Буковині чоловік перевозив у власному авто пістолет

Поліція постійно протидіє нелегальному обігу зброї та вибухівки на території Чернівецької області. Зокрема, у жителя села Тисовець Чернівецького району співробітники поліції вилучили пістолет з явними ознаками переробки, який чоловік перевозив у власному авто. За вказаним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції поліції Чернівецької області.

Під час проведення спеціальних поліцейських заходів оперативники Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області спільно зі співробітниками Управління патрульної поліції викрили 22-річного водія автомобіля «Audi», який перевозив у транспортному засобі пістолет з ознаками переробки.

Слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (смт. Глибока) Чернівецького районного управління поліції вилучила у водія зброю та направила на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Наразі поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.