У Чернівцях слідчі поліції повідомили про підозру буковинцю за зберігання та збут наркотиків

У жовтні минулого року співробітники Чернівецького районного управління поліції задокументували незаконну діяльність 29-річного чоловіка. Буковинець вдома зберігав з метою збуту наркотичні засоби та психотропні речовини. За це порушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Під час досудового розслідування поліцейські зібрали достатню кількість доказів вчинення кримінального правопорушення буковинцем. Правоохоронці з’ясували, що 29-річний уродженець села Костинці за місцем фактичного проживання у Чернівцях зберігав наркотичні засоби та психотропні речовини. У подальшому через кур’єрів чоловік збував заборонені речовини на території міста. Внаслідок проведених санкціонованих обшуків, погоджених Хмельницьким районним судом, поліцейські вилучили та направили для проведення експертизи:

– пакети з речовинами рослинного походження білого та зеленого кольорів;

– коробки, футляри та згортки фольги із порошкоподібними речовинами білого кольору.

Результати експертизи засвідчили, що вилучене є забороненими наркотичними та психотропними речовинами (канабісом та амфетаміном).

Слідчі поліції повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Передбаченого частиною 2  статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.