Стартував відкритий Чемпіонат Глибоцької територіальної громади зі спортивного туризму серед учнівської молоді

21 травня начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Глибоцької громади Юрій Чубрей взяв участь у відкритті 30-го Чемпіонату зі спортивного туризму серед учнівської молоді, який цього року проводиться в мальовничому місці поблизу лісного озера що у Глибоці.У своєму вітальному слові Юрій Георгійович привітав команди та побажав усім спортсменам успіху та перемоги.

“Чемпіонат дає можливість зустрітися юним туристам у неформальних умовах, поспілкуватися, обмінятися досвідом, відкрити для себе щось нове, налагодити дружні стосунки, зазначив Юрій Георгійович. – Дозвольте мені від імені Глибоцької селищної ради і від себе особисто привітати вас з початком змагань і побажати вам успіхів у спортивній боротьбі, удачі, яка так іноді потрібна спортсмену, гармонійно поєднати роботу і відпочинок, зміцнити своє здоров’я, обмінятися досвідом, досхочу намилуватися природою цього мальовничого куточка. Легких рюкзаків, попутного вітру та цікавих походів!”.

У Чемпіонаті цього року бере участь 13 команд Глибоччини. Участь у змаганнях дозволяє виконати спортивні розряди та підвищувати свою спортивну та тактико-технічну майстерність. Чемпіонат проводиться з метою патріотичного виховання, пропагування здорового та активного способу життя дітей та молоді, популяризації пішохідного туризму, обміну досвідом роботи туристських гуртків та секцій, перевірки фізичної, технічної та тактичної підготовки туристів, встановлення дружніх стосунків між дітьми та дитячими колективами.

Перед початком змагань керівник і незмінний директор Глибоцького центру туризму і краєзнавства Анатолій Дудка вручив юним спортсменам Дипломи і Грамоти, які через пандемію і карантин не доходили до своїх адресатів.