Поліцейські прозвітували про хід розслідування незавершених кримінальних проваджень упродовж чотирьох місяців цього року

20 травня, в обласному управлінні Нацполіції відбулася робоча нарада представників слідчого та кримінального блоків ГУНП в Чернівецькій області. Поліцейські прозвітували про хід розслідування незавершених кримінальних проваджень упродовж чотирьох місяців цього року.

Під час зустрічі присутні ознайомились із матеріалами кримінальних проваджень та заслухали поліцейських, які розслідують їх. Керівництво буковинської поліції наголосило на тому, що візьме на особистий контроль розслідування цих резонансних злочинів. Відтак – поліцейські відповідних підрозділів повинні систематично звітувати про результати проведеної роботи.

«Поліцейським усіх підрозділів необхідно консолідувати зусилля та навики, щоб надати посильну допомогу колегам, які займаються розкриттям таких злочинів. Для отримання позитивного результату разом варто переглянути та скорегувати плани проведення необхідних оперативних заходів і слідчих дій. Адже головним залишається ефективне розслідування та притягнення до відповідальності винних осіб», – зауважив під час зустрічі начальник ГУНП в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв.»