Внаслідок аварії травми отримали двоє водіїв та пасажирка

Нагадаємо, вчора 11 травня на підйомі між селами Кам’яна та Михальча Чернівецького району зіткнулися три транспортних засоби. 

Опитавши учасників, свідків та очевидці події, правоохоронці з’ясували, що 18-річний житель села Чудей, який керував автомобілем «Audi», перевищив допустиму швидкість у населеному пункті та зіткнувся з легковиком «Toyota» на іноземній реєстрації. 31-річний житель села Мамаївці, який керував цим транспортним засобом, після першого удару, у подальшому зіткнувся з пасажирським мікроавтобусом «Mercedes Sprinter».

Після ДТП до лікарні медики доправили водіїв та пасажирів для проведення обстеження. Трьох із учасників аварії лікарі госпіталізували: у водія «Audi» діагностували закритий перелом ключиці, у водія «Mercedes Sprinter» – перелом руки, у 17-річної пасажирки маршрутки – закритий перелом плеча. Наразі життю та здоров’ю потерпілих нічого не загрожує. Інших учасників ДТП лікарі оглянули та відпустили додому.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз для встановлення остаточних причин та винуватців ДТП.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області