Трагедія сталася сьогодні зранку за кілька кілометрів від міжнародного пункту пропуску «Порубне» українсько-румунського кордону.

У Чернівецькій області сьогодні вранці під час несення служби застрелився 24-річний співробітник прикордонного загону.

Як повідомив прес-секретар Чернівецького прикордонного загону Сергій Бровко, трагедія сталася у межах населеного пункту Тереблече за кілька кілометрів від міжнародного пункту пропуску «Порубне» українсько-румунського кордону.

За словами Бровка, прикордонник застосував щодо себе штатну вогнепальну зброю під час несення служби.

«Наряд у пункті пропуску почув звук одиночного пострілу в районі кордону неподалік місця несення служби одного з прикордонних нарядів. Згодом у цьому районі виявили тіло загиблого прикордонника.  На місце пригоди викликали правоохоронців та «швидку», – повідомив прес-секретар прикордонного загону.

За словами Бровка, за попередніми даними, цей смертельний випадок не пов’язаний із проходженням військовослужбовцем служби.

24-річний прикордонник, який сьогодні вранці застрелився неподалік пункту пропуску “Порубне” в Чернівецькій області, зробив це, найімовірніше, через особисті причини.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, пише 24 канал.

“Ми не виключаємо, що обставинами, які призвели до цієї трагедії, були особисті проблеми в житті військовослужбовця, не пов’язані зі службою. Та остаточні причини встановить слідство”, – сказав Демченко.

Пресслужба Чернівецького прикордонного загону