Ціна на електроенергію для населення збережеться до травня. для населення: у Кабміні повідомили, доки українці купуватимуть електрику за 1,68 грн

Ціна на електроенергію для населення збережеться до травня.


В Україні пільговий тариф на електроенергію для населення збережеться на рівні 1,68 грн за 1 кВт-год до 1 травня 2021 року.

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів України.

У документі вказано, що тариф 1,68 за кіловат електрики для населення в Україні діятиме від 1 січня до 1 травня 2021 року. Чи зросте вартість електрики після – невідомо.

Кабінет Міністрів України Також у постанові Кабміну змінюються умови для “Енергоатому”, які стосуються “покладення спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів”.

Нагадаємо, В уряді вирішили не змінювати ціну на електроенергію: яка вартість в уряді вирішили не змінювати ціну на електроенергію. За словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, “Енергоатом” продовжить поставляти електроенергію для людей за пільговою ціною.

Раніше уряд скасував Без пільг: у Кабміні встановили єдиний тариф на спожиту електроенергію
пільгову ціну на електроенергію для населення – 90 копійок за 1 кВт-год при споживанні до 100 кВт-год – від 1 січня до кінця березня 2021 року і встановив її на рівні 1,68 грн за 1 кВт-год на весь спожитий обсяг.