У Глибоці відбулася перша весняна відправка призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України

Сьогодні, 25 березня, на території Глибоцьким об’єднаним районним територіалиним центром  відбулася перша весіння  відправка призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України. Проводжати призовників прийшли їхні рідні та близькі.

Отримувати знання з військової справи та захисту державної цілісності будуть загалом близько 35 призовників Глибоччини, а сьогодні на обласний призовний пункт поїхало більше 20-ти хлопців.

До майбутніх захисників звернувся військови комісар Глибоцького призивного пункту Олександр Григорчук. Він подякувала хлопцям за їхній вибір та зазначив, що в майбутньому  їхні діти будуть ними пишатися.

Олександр Григорчук разом з заступником військового комісара-начальника відділення рекрутингу Д. Тюфтієм побажали призовникам міцного здоров’я, успіхів у службі та добросовісного виконання свого обов’язку.

Військовий комісар Глибоччини зазначив, що сьогодні служити в українській армії стало більш почесно, адже спільними зусиллями вдалося відродити наше військо. Також останніми роками суттєво поліпшилося  і забезпечення ЗСУ, тож призовники будуть забезпечені всім необхідним.

Після урочистостей хлопці відбули на обласний збірний пункт у м. Кіцмань.