З робочим візитом районну лікарню Глибоки відвідав директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Чорний

У першу чергу, метою візиту було ознайомлення з умовами лікування хворих на COVID-19, зокрема мешканців Чернівців, оскільки через перевантаженість госпітальних баз в обласному центрі протягом останніх двох-трьох діб важких пацієнтів із міста шпиталізують у районні лікарні, в тому числі – Глибоки. Паралельно він цікавився обсягом профільного ліжкового фонду та забезпеченістю лікувального процесу обладнанням і медикаментами.

– В цілому маємо у лікарні 128 інфекційних ліжок, у тому числі 8 реанімаційних, – інформує директор КНП «Глибоцька центральна районна лікарня» Іван Шкробанець. – На сьогодні заповнені хворими 88, двоє важких хворих перебувають на апаратах ШВЛ. Наразі приймаємо хворих і з Чернівців, і зі Сторожинецького району.

Принагідно О. Чорний провів також зустріч із головами сільських рад та селищної ради Глибоки з питання діяльності районного Центру ПМСД, обговорив питання державної реєстрації Глибоцької ЦРЛ.

Прес служба ДОЗ