У Глибоцькій громаді вручили посвідчення та нагрудні знаки до почесного звання України «Мати-героїня»

Все у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка – мати, бабуся, дружина, кохана. Але перш за все вона є матір’ю. Ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу.

Урочисте вручення посвідчень та нагрудних знаків до почесного звання України «Мати-героїня» відбулося сьогодні, 26 лютого,  у Глибоцькій територіальній громаді.

Жінкам, які народили та виховали п’ять і більше дітей, присвоюється почесне звання «Мати-героїня». Умовою для присвоєння такого почесного звання є вагомий особистий внесок матері у виховання дітей в сім’ї, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Вручили нагороди матері-героїні голова Глибоцької селищної ради Григорій Ванзуряк  та старости сіл де мешкають героїні. За материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку,  вручено посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» – Лілії Жижиян, Марії Постевці, Альвіні Фазіловій та Олені Білецькій.

В свою чергу мати-героїні висловили щирі слова вдячності за вшанування та визнання їх як Матерів-героїнь.