У Глибоцькій ОТГ відкрили ще одне віддалене робоче місце працівника Фонду

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області активно розширює мережу віддалених робочих місць в об’єднаних територіальних громадах краю, щоб його мешканці мали змогу отримувати послуги з пенсійного забезпечення за місцем проживання.

Ще одне робоче місце фахівця Фонду відкрили днями на Глибоччині, у селі Черепківці.  Начальник відділу обслуговування громадян №4 Іван Крецу провів прийом місцевих мешканців, які звернулись за отриманням консультацій та послуг з пенсійного забезпечення, поінформував про переваги електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду. Наголосив на зручності дистанційного формату обслуговування і закликав опановувати сучасні технології, які дають змогу оперативно вирішувати питання зі значним заощадженням часу.

Під час зустрічі зі старостою села Майєю Топало Іван Крецу подякував керівництву громади за підтримку і сприяння в облаштуванні віддаленого робочого місця працівника Фонду та висловив сподівання на розвиток співпраці у справі покращення якості обслуговування громадян надалі.

– Наше спільне завдання – створити максимально сприятливі умови для отримання мешканцями громади повного спектру послуг за місцем проживання, що дасть їм змогу значно заощаджувати час. Сподіваюсь на зміцнення ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування  з Пенсійним фондом у справі наближення до людей державних послуг та забезпечення їх високої якості, – зазначив Іван Крецу.

 

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області