І нині ветеран у трудовому строю

За тривалу службу у органах внутрішніх справ у Івана Дамаскіна було перегорнуто чимало сторінок, де він твердо і принципово відстоював букву закону, притягував до відповідальності тих, хто її порушував. Тож, мав заслужений авторитет і шану у керівництва та своїх колег.

Звісно, після відповідного терміну вислуги літ Іван Георгійович міг, як зазвичай, піти на заслужений відпочинок, але відчував, що його багатий досвід може знадобитись і на іншій роботі. І ось уже майже п’ять років він успішно працює в управлінні держпраці у Чернівецькій області, зокрема, нині на посаді головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятості та інших нормативно-правових актів.

Багато добрих слів адресуватимуть цими днями Івану Георгійовичу Дамаскіну за його сумлінність, високий професіоналізм у виконанні службових обов’язків товариші по роботі, друзі та знайомі, бо є для цього ще одна нагода – виповнюється 61 рік від дня народження. Хоч і не ювілейна дата у ветерана, трудовий стаж якого вже складає 42-й рік, однак усі бажають йому міцного здоров’я, подальших успіхів у роботі та сімейного щастя.