Глибоцькі юні мотокросмени отримали цінні подарунки від благодійника з Іспанії

Справжні фанати спорту постійно тренуються, люблять займатися і не уявляють свого розпорядку без регулярних занять. Спорт допомагає підтримувати форму, організовувати вільний час, і навіть стає професійною кар’єрою.

Такі справжні юні фанати мотоциклетного спорту тренуються у  гуртку «Мото» Глибоцького БТДЮ під керівництвом спортсмена Василя Ткачука.

Напередодні Нового року та Різдва Христового, фанат мотоспорту, мотокросмен-аматор Андрій Безборотько, з яким Василь Філімонович знайомий пише заочно та ще ніколи не зустрічався, і який на сьогоднішній день перебуває в Іспанії,  вирішив зробити подарунок кращим спортсменам  гуртка «Мото». Він подарував професійні окуляри гонщика провідної італійської фірми найкращим вихованцям Василя Філімоновича. Через карантин та пандемію вручення цінних подарунків прийшлося відкласти. Хочеться додати, що  Андрій Безборотько такі благодійні подарунки глибоцьким дітлахам робить не вперше.

Ще один подарунок, а це колесо для піт-байка, отримали гуртківці від підприємця з Чернівців Віталія Волощука (магазин «Екс-Драйв»).

Отож, днями перед черговим тренуванням, відбулося урочисте імпровізоване вручення подарунків. З привітальними словами  до мотогуртківців виступили керівник і наставник Василь Ткачук та великий шанувальник і друг дитячого гуртка «Мото» та клубу «Філікрос» і загалом мотоспорту на Глибоччині, Олександр Карлійчук, які і передали подарунки гуртківцям.