Через погляд фотооб’єктиву

Наприкінці минулого року, зокрема, 17 грудня, у Чернівецькому художньому музеї Альберт Комарі – його співробітник, водночас, прес-секретар обласної асоціації футболу представив відвідувачам свою персональну фотовиставку з нагоди 45-річчя від дня народження. Тут (до кінця січня) експонуються 22 роботи на футбольну тематику.

Власне, Альберт почав займатись фотографією порівнено недавно – шостий рік, Але саме тепер відчув душевну потребу перейти до більш поглибленого, професійного осмислення фото справою. Це перша персоналка, передусім, пов’язана із плідною співпрацею міської стоматологічної клініки «РАДЕНТ», котра презентує в обласних змаганнях також свою футбольну команду. ЇЇ гравці та їх участь у матчах переважно стали героями фото робіт.  Альберта Комарі вже згаданої виставки. До слова, планує показати її і в інших містах західної України, а також за кордоном – в Угорщині.

Втім, футбольну тематику вважає за своєрідний трамплін у своїй фото творчості. Є у нього цікавий задум і Альберт уже почав втілювати його у життя, прагне винести у музейний зал незабаром фотопортрет рий проект відомих буковинців у вишиваних сорочках.

Що, хочеться тільки побажати Альберту Комарі, аби ця творча задумка, як і нинішня експозиція мала успіх і схвальні відгуки глядачів.

Василь Гейніш