Працювати для людей – моя професія, – дільничний офіцер поліції Сергій Бойчук

Охорона громадського порядку, профілактика правопорушень, взаємодія з місцевою владою та громадянами і цілодобова готовність прийти на допомогу – такими є щоденні обов’язки дільничного офіцера поліції. 

Як розповідає старший дільничний офіцер Глибоцького відділення поліції Сергій Бойчук, люди звертаються до нього у будь-який час доби і з різних питань, які виникають у повсякденному житті. Навіть, якщо їх вирішення не належить до повноважень поліцейського.

Дільничні офіцери поліції не звикли нехтувати довірою громадянам і охоче допомагають їм. Робота дільничних поліцейських завжди була і є візитівкою правоохоронних органів. Саме вони перебувають в тісному контакті з населенням і, зазвичай, по їхній роботі пересічні громадяни оцінюють діяльність всієї поліції.

Зі слів Сергія Бойчука, він завжди намагається обґрунтовано все роз’яснити й дати пораду кожному, хто звертається до нього по допомогу. «Вдень і вночі я на зв’язку. Я постійно рухаюсь вперед, самовдосконалююся, адже мій обов’язок – це своєчасна допомога людям та профілактика правопорушень. Жити для людей, працювати для людей – цього вимагає професія дільничного», – розповів капітан поліції Сергій Бойчук.

Поліцейський впевнений: небезпека і ризик, на який доводиться йти правоохоронцям, виправданий. Приємно бачити результати своєї роботи, коли проблеми вирішуються, а люди дякують.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області