У селі Коровія викрили нарколабораторію

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито групу осіб, яка займались виготовленням та збутом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів (ч.2 ст.307 КК України).

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

За даними слідства, 34-річний мешканець Чернівців налагодив схему з незаконного виробництва та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин на території Чернівецької області. Наркотичні засоби виготовлялись та фасувались в одному з нежитлових приміщень в селі Коровія.

Крім того, під час санкціонованих обшуків за місцем проживання причетних осіб, гаражних приміщень та автомобілів, правоохоронці виявили та вилучили порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін, поліпропен, згортки з речовиною рослинного походження (канабіс), прекурсори для виготовлення психотропних речовин, спеціальне обладнання, та грошові кошти, ймовірно здобуті злочинним шляхом.

У порядку ст. 208 КПК України затримано організатора та його пособників.

Заходи з викриття проводились слідчими поліції, за оперативного супроводу співробітників Управління Служби безпеки України та Управління стратегічних розслідувань у чернівецькій області.

Наразі вирішується питання про повідомлення вказаним особам про підозру та обрання їм міри запобіжного заходу.

TVA.UA