Копія ікони Покрови Пресвятої Богородиці на якій зображені усі борці за незалежність України була освячена у храмі кн. Ольги

За ініціативи настоятеля храму святої рівноапостольної княгині Ольги, отця Романа Грищука, копія  унікальної ікони Покрови Пресвятої Богородиці була виготовлена та освячена сьогодні, 25 жовтня, у Глибоці.

У 2019 році, до Дня Покрови Пресвятої Богородиці Митрополит всієї України Епіфаній освятив унікальну ікону Покрови Пресвятої Богородиці захисників України.

На цій іконі Покрови Пресвятої Богородиці зображені усі борці за незалежність України, починаючи від князів та гетьманів і закінчуючи борцями за Незалежність на Майдані під час революції Гідності,  добровольців, що стали на захист України внаслідок неоголошеної війни зі сторони північного сусіда.

    Їх подвиг надихне нас продовжити розпочату справу, і якщо не зброєю, то хоч своїми діями підтримати Україну і українські сили. Цінуймо здобуток наших пращурів! Щоб нам не було колись соромно перед захисниками Вітчизни, що віддали своє життя за неї, якщо без війни втратимо те, що вони здобули такою дорогою ціною!

Хай Господь, за молитвами Богородиці, врозумить нарід наш бути гідними нащадками славного козацького роду!