У Глибоці відбулися урочистості з нагоди Дня Захисника України, Дня козацтва, Дня створення УПА та свята Покрови Пресвятої Богородиці

Сьогодні, 13 жовтня, у селищі Глибока відбулися урочисті заходи до Дня захисника України, що співпадає  з Покровою Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та Дня створення Української повстанської армії,  що відзначаються 14 жовтня.  Святкування  Дня захисника України саме 14 жовтня тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українських козаків та відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Це свято об’єднує країну, закликає всіх до згуртованості перед сучасними викликами і загрозами.  Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. В боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів. В цей день ми вшановуємо мужність і героїзм наших захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції та перемоги українського народу.

Також  на передодні великого державного свята на території Глибоцької гімназії відбулося  встановлення меморіальної дошки глибочанину, воїну, справжньому герою Ілліці Івану Миколайовичу.

Шана і пам’ять герою, подяка батькам і родині. Велика вдячність всім воїнам, які і сьогодні тримають мирне небо над нами і не дозволяють московським окупантам топтати нашу землю.

Слава нашим захисникам!

Слава нашим воїнам!