На Буковині у селі Ропча трапилась ДТП: загинув 19-річний юнак

На Буковині сталася ДТП, під час якої помер пасажир одного з автомобілів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У селі Ропча сталося зіткнення автомобілів марки “Mazda” та “Audi”. Унаслідок ДТП пасажир автомобіля “Mazda” під час надання медичної допомоги помер на місці події. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Для з’ясування обставин на місце автопригоди одразу виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Сторожинецького відділу поліції.
Попередньо, правоохоронці встановили, що 20-річний житель селища Красноїльськ, керуючи автомобілем “Audi” під час здійснення маневру ліворуч, не надав перевагу в русі та зіткнувся автомобілем “Mazda”, яким керував 23-річний житель села Йорданешти Глибоцького району.

Від отриманих травм на місці дорожньо-транспортної пригоди помер 19-річний пасажир легковика “Mazda”. Також під час зіткнення травмувалися двоє водіїв та 17-річна пасажирка автомобіля “Audi”. Лікарі доставили їх до медичного закладу з травмами різного ступеня тяжкості.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.