УДМС у Чернівецькій області звертає увагу мешканців на зміни у роботі

У зв’язку з відзначенням Дня Незалежності України змінено графіки роботи УДМС у Чернівецькій області

Звертаємо увагу краян, а також іноземців та осіб без громадянства, що перебувають на території Буковини, на зміни графіків роботи Управління ДМС у Чернівецькій області у зв’язку з відзначенням Дня Незалежності України.

Так, відділ у  справах іноземців та осіб без громадянства (м. Чернівці, вул. Руська, 183) і обласний апарат Управління ДМС у Чернівецькій області (м. Чернівці, вул. Шептицького, 25), а також Чернівецький МВ УДМС у Чернівецькій області (м. Чернівці, вул. Руська, 248-М) не працюватимуть 22-24 серпня.

Територіальні підрозділи, для яких визначений режим роботи з вівторка по суботу,  не працюватимуть з 23 по 25 серпня.

Будьте уважні, плануючи свій візит до міграційної служби.

Вітаємо усіх з прийдешнім святом українського державотворення!

Буковинці можуть записатися в електронну чергу на ближчі дні

Звертаємо увагу мешканців Чернівецької області, а також іноземців та осіб без громадянства, які перебувають на території Буковини, що в переважній більшості підрозділів УДМС області є вільні місця для бронювання черги за допомогою електронного сервісу «Електронна черга».

Для реєстрації на конкретну дату та годину прийому необхідно перейти на сторінку сайту ДМС України за посиланням:  https://dmsu.gov.ua/services/online.html .

Важливо знати, що сервіс пропонує місця в черзі щонайбільше на 14 днів наперед. Однак в умовах карантину, коли попит на оформлення документів з безконтактним електронним носієм дещо знизився, буковинці та наші іноземні гості можуть зареєструватися в черзі онлайн на ближчі дати від дня реєстрації.

У разі неможливості скористатися перевагами електронного адміністрування пропонуємо вам отримати необхідну послугу у підрозділі міграційної служби безпосередньо в день звернення у порядку «живої черги».

Також ви можете скористатися терміналами, розташованими в кожному підрозділі міграційної служби області, для реєстрації в черзі на ближчі 35 днів від дати звернення.

Більше інформації щодо роботи сервісу «Електронна черга» за посиланням: https://dmsu.gov.ua/faq/elektronna-cherga.html .

Управління ДМС у  Чернівецькій області