Голова Чернівецької ОДА та заступники керівників силових структур області провели спільний виїзний прийом громадян у селищі Глибока

Сьогодні, 13 серпня,  Сергій Осачук разом з т.в.о. начальника Управління Служби безпеки України в Чернівецькій  області Михайлом Петровим, першим заступником прокурора Чернівецької області Віктором Тимчуком та заступником начальника Головного Управління Національної поліції в Чернівецькій області Олександром Чубейом провів черговий виїзний прийом мешканців у смт. Глибока.

Формат особистих зустрічей влади з громадянами у районах області запроваджено ініціативою Володимира Зеленського, адже таким чином мешканці мають можливість безпосередньо донести проблемні питання, зокрема голові адміністрації та керівникам правоохоронних органів, в тому числі повідомити про незаконні дії чи бездіяльність їх підлеглих.

У ході прийому заявники порушили питання, що стосувалися будівництва (ремонту) доріг, вирішення земельних справ та багато інших нагальних питань, які цікавили мешканців Глибоцького району.

Усі звернення, озвучені під час прийому, перебуватимуть на особистому контролі керівників. Про результати їх розгляду заявники будуть поінформовані додатково.

    Голова Чернівецької ОДА пообіцяв через 3-4 тижні провести аналогічну зустріч та прозвітувати про виконану роботу.