Step by step до професіоналізму і визнання

 Сьгодні, 9-го серпня – день будівельника

У нього у житті все складувалось ледь не за класичним сценарієм: закінчив середню школу у рідному селі Купка, одразу після неї вступив на навчання у дуже привабливий і престижний Кишинівський політехнічний інститут. А вже з дипломом інженера-технолога з промислового та цивільного будівництва повернувся на Буковину і почав працювати майстром у Сторожинецькій будівельній фірмі яку очолював дуже відомий та авторитетний начальник, нині герой України Георгій Березовський.

Словом, крок за кроком Микола Цугуй ставав досвідченим фахівцем своєї галузі, котрого одного дня згодом запримітив і по-землядськи запросив до роботи Василь Бічер – генеральний директор Глибоцького ТзОВ «Надія», депутат обласної ради, заслужений будівельник України. Відтоді, а то було у 2008 році, Микола Аристотелевич і відповідає у «Надії» за технологію виробництва, водночас, посідаючи посаду виконроба.

-За ці 12 років спільної роботи, – каже Василь Георгійович, – переконався у тому, що Микола Цугуй – спеціаліст на своєму місці, надійна людина на яку можна опертись у будь-якій складній справі, а значить він доведе її до логічного завершення і у визначений термін.

Власне, успішна робота у Миколи Цугуя вдало поєднується, додав Василь Бічер, і з авторитетом у сім’ї, де разом із дружиною виховують двох гарних дочок.

Мабуть, можна погодитись із тим, що краще і більш ємко годі і коротко розповісти про підлеглого, а ніж це зробив його керівник.

Василь Гейніш