Дві поліцейські станції почали функціонувати на Глибоччині

Для швидкого отримання громадянами якісних послуг поліції керівництво обласного управління НПУ активно розширює мережу поліцейських станцій на всій території обслуговування. За сприяння територіальних громад і органів місцевої влади 4 нові поліцейські станції з’явилися в Глибоцькому, Заставнівському та Сторожинецькому районах.

Ще дві поліцейські станції почали функціонувати на Глибоччині. Одна з них розташована в Йорданештах у будівлі сільської ради й надає поліцейські послуги також жителям сусіднього села Карапчів.

Інша – обслуговує територію Глибоцької об’єднаної територіальної громади й розміщена в центрі Глибоки в одній будівлі з міграційною службою. Сюди за допомогою поліції тепер можуть звертатися як жителі райцентру, так і сіл Михайлівка, Червона Діброва, Черепківці, Стерче та Новий Вовчинець.

Місцеві громади максимально посприяли появі вказаних поліцейських станцій: надали правоохоронцям приміщення та забезпечила всім необхідним для несення служби. В нових поліцейських станціях несуть службу дільничні офіцери поліції, інспектори ювенальної превенції та працівники секторів реагування патрульної поліції. Загалом, наразі в різних населених пунктах Чернівецької області вже функціонують 40 поліцейських станцій.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області