Відновлюється добра традиція трудової династії

4-го серпня – день залізничника

Із різних причин Микола Шайна до приходу у невеликий колектив залізничної станції Глибока-Буковинська працював, як кажуть, то тут – то там.

– Знаєте, – ділиться у розмові Микола Васильович, – всіляко бувало, але саме тут, на посаді складача поїздів, відчув смак до роботи. Подобається і те, що серед колійників панує трудова дисципліна, до того ж маю, хоч і не особливу велику, зате стабільну зарплату. Отримуємо її навіть сповна під час карантинних обмежень із приводу захворювання на COVID-19. Погодьтесь, нині не вельми часто можна зустріти подібні гарантії винагороди за свою працю.

Що до трудового стажу на станції, то він поки що складає у Миколи Васильовича чотири роки. Але головне при цьому має тільки подяки за сумлінне виконання обов’язків – жодних зауважень від керівництва колективу.

Власне, додала начальниця станції Наталя Куриляк, є у Миколи Шайни ще одна хороша риса у біографії. Поряд з ним не менш відповідально працює у колективі його син Іван – старший черговий стрілочного поста, якого теж привів до нас майже одночасно з собою батько.

Словом, формується повноцінна трудова династія, як казали раніше у таких випадках. Отож, нехай вона буде міцною і тривалою і сім’ї залізничників.

Василь Гейніш, на знімку батько і син Шалайни