На Буковині стартує сезон Великого футболу-2020

Обласна комісія з питань ТЕБ та НС дозволила розпочати футбольний сезон 2020 року. Щоправда, поки що без глядачів, але, за умов позитивної ситуації у зв’язку із коронавірусною хворобою, в подальшому – із перспективою залучення вболівальників на футбольні стадіони області.

Про йдеться на сайті Асоціації футболу Чернівецької області.

Таким чином, вже цього уїкенду, 4-5 липня, відбудуться поєдинки в усіх обласних футбольних змаганнях Чернівецької області, які проходять під егідою Асоціації футболу Чернівецької області. Це – Чемпіонат Чернівецької області з футболу серед аматорів між командами Суперліги та Першість Чернівецької області серед команд Першої ліги, яка проходитиме цього сезону у двох групах – “А” і “Б”.

4-го червня ФК “Глибока” на селищному стадіоні приймає ФК “Дністер” з Новодністровська. Початок гри 16.00.

“Хочемо нагадати усім представникам команд-учасниць змагань з футболу, усім гравцям і, звичайно, вболівальникам, що вдале і успішне проведення Чемпіонату і Першості області цілком залежатиме від вас усіх! Тільки слідуючи відповідному протоколу безпеки змагань з футболу, затвердженому АФЧО і обласною комісією ТЕБ і НС, можна сподіватися, що змагання відбуватимуться”, – йдеться в повідомленні.