Через грубе порушення правил карантину коронавірус атакує священнослужителів московського патріархату

Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук у своєму відеозверненні учора ввечері повідомив, що в області підтверджено ще 82 випадки COVID-19. “На Буковині сьогодні, 17 квітня, офіційно підтверджено ще 82 випадки зараження коронавірусом. Серед заражених – 10 священнослужителів, у одного з них підозра на COVID-19. Також 13 священників раніше контактували з інфікованими та перебувають у самоізоляції”, – повідомив Осачук.
За моєю інсайдерською інформацією, – повідомляє журналістка Чернівці ОНЛАЙН, – всі хворі священнослужителі належать до московського патріархату. Зокрема, серед тих, у кого підтверджено COVID-19, благочинний Глибоцького району МП Іван Горда, настоятель храму УПЦ МП у м. Вашківці Георгій Зозуля (перебуває у лікарні), настоятель Храму УПЦ МП м. Новоселиця Петро Горбуль (повторний тест – позитивний), клірик Свято-Духівського кафедрального собору УПЦ МП Роман, монах чоловічого монастиря “Гореча” УПЦ МП Іван.
Нагадаю, що вчора у Глибоцькій ЦРЛ з підозрою на коронавірус помер 37-річний Іван Бондар – хорист храму УПЦ МП с. Волока Глибоцького району.
На щастя, наразі серед священиків ПЦУ жодного випадку коронавірусної інфекції не зафіксовано.
Пам’ятайте, від коронавірусу ніхто не застрахований, захворіти може будь-хто!!!
Тому щоби не наражати себе та інших на небезпеку зараження COVID-19, залишайтеся вдома, моліться й освячуйте Великодні кошики вдома онлайн, адже всі найважливіші Богослужіння транслюватимуть провідні телеканали України!
Будьте здорові, бережіть себе та свої родини!!!
Галина Єреміца