У реанімації Глибоцької центральної районної лікарні перебуває четверо пацієнтів на кисневій підтримці

квітня перебувають 339 людей. За останню добу до лікарень госпіталізували 43 особи. Найбільше хворих у ОКЛ, Чернівецькій міській лікарні №1, Глибоцькій та Сторожинецькій ЦРЛ.

🔹У реанімаційному відділенні обласної лікарні є дев’ятеро хворих. Із них до апаратів штучної вентиляції легень підключені двоє жінок, їм 64 та 69 років, у обох коронавірус підтверджено, стан – стабільно важкий. Інші недужі – на кисневій підтримці. Загалом же COVID-19 діагностували у 4 пацієнтів реанімації, у решти – підозра.

🔹У Чернівецькій міській лікарні №1 п’ятеро недужих у реанімації. Троє хворих – на апаратах ШВЛ. Це 64-річна жінка із цукровим діабетом та підтвердженим COVID-19 та 69-річний чоловік із підозрою на коронавірус, який має надмірну вагу. Також із інфекційного відділення до реанімації сьогодні перевели 80-річного пацієнта із підозрою на коронавірус, стан якого погіршився. Ще двоє пацієнтів – на кисневій підтримці, у них підозра на COVID-19.

🔹У реанімації Глибоцької центральної районної лікарні перебуває четверо пацієнтів на кисневій підтримці.
Останньою у важкому стані госпіталізовано жінку з інфарктом та гепатитом. У неї також діагностували коронавірус. Також COVID-19 підтверджено ще в двох пацієнтів відділення, один – з підозрою.

🔹У реанімації Кіцманської центральної районної лікарні є один пацієнт із підозрою на COVID-19. Його перевели з інфекційного відділення через пневмонію та низьке насичення організму киснем.

🔹У Сторожинецькій центральній районній лікарні двоє людей з підозрою на коронавірус перебувають в реанімації на апаратах ШВЛ. Ще 8 людей перебувають в інфекційному відділенні на кисневій підтримці.

🔹Пацієнтці у важкому стані надають допомогу у реанімації Новоселицької центральної районної лікарні. 57-річна жінка перебуває на апараті ШВЛ, у неї діагностовано коронавірус.

🔹У Хотинській центральній районній лікарні перебуває одна пацієнтка із підтвердженою коронавірусною інфекцією. Вона на кисневій підтримці.